«Переможемо імперію»: Зеленський з’явився на фестивалях технологій у вигляді голограми

«Переможемо імперію»: Зеленський з’явився на фестивалях технологій у вигляді голограми

Президент України відвідав торгові виставки у вигляді електронної голограми, закликаючи технологічні компанії допомогти «цифровій революції» на умовах ленд-лізу, пише The Guardian.

Володимир Зеленський послався на «Зоряні війни» та Другу світову війну, з’явившись у вигляді голограми на фестивалях технологій по всій Європі. На фестивалях в Амстердамі, Лондоні, Парижі та Стокгольмі він сказав підприємцям, інвесторам та корпоративним лідерам, що пропонує технологічним фірмам унікальний шанс відновити Україну як повністю цифрову демократію.

Він звернувся за допомогою на умовах ленд-лізу — оскільки США допомагали союзникам під час Другої світової війни, пропонуючи допомогу без оплати, але за умови, що техніка буде повернена.

«Для президентів або глав урядів незвичайно використовувати голограму для звернення до людей, але це не єдиний аспект „Зоряних війн“, який ми застосовуємо на практиці», — сказав він.

«Ми переможемо й імперію», — додав Зеленський, порівнявши російські війська з ворогом із «Зоряних війн».

«Жодна інша країна у світі не запропонує вам такої можливості використати найпередовіші технології на державному рівні, — сказав він. — Це водночас експеримент, і цифрова революція, і модернізація існуючої системи».

Україна активно застосовує технології під час війни з Росією, використовуючи криптовалютні спільноти для збору коштів та успішно звернувшись до Ілону Маску з проханням надати інфраструктуру для супутникових інтернет-сервісів.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *