Джилл Байден звинуватила війну в Україні у проблемах в роботі президента США

Джилл Байден звинуватила війну в Україні у проблемах в роботі президента США

Перша леді Джилл Байден звинуватила вторгнення Росії в Україну та інші непередбачені проблеми у тому, що її чоловік не досяг прогресу в законодавчому порядку денному, під час збору коштів Демократичної партії в суботу, пише Yahoo.

Доктор Байден зробила це зауваження на зборі коштів для великих донорів, організованому Національним комітетом Демократичної партії (DNC) у Нантакеті, штат Массачусетс. І перша леді, і президент Джо Байден повернулися до передвиборчої кампанії напередодні проміжних виборів у листопаді з метою утримати більшість у Конгресі від демократів.

«У президента було стільки надій і планів щодо речей, які він хотів зробити, але щоразу йому доводилося вирішувати поточні проблеми», – сказала Байден.

Потім вона перерахувала кілька найбільших перешкод: справа Роу проти Вейда (яка фактично забороняє аборти – ред.), вогнепальне насильство в країні та війна в Україні.

Вторгнення Росії в Україну на початку цього року змістило акцент із законодавчої програми Джо Байдена на Капітолійському пагорбі. Після жахливої ​​масової стрілянини в Нью-Йорку та Техасі ця увага повернулася минулого місяця після двопартійного прийняття обмежень на вогнепальну зброю та законодавства про безпеку в школах.

Байден підписав закон про вогнепальну зброю в червні. Однак демократи залишаються в глухому куті в ряді інших питань, зокрема підписаного Байденом Закону Build Back Better Act, права голосу та кодифікації прав на аборти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *