У РФ заявили, що США створили воїнів-мутантів у секретних біолабораторіях в Україні

У РФ заявили, що США створили воїнів-мутантів у секретних біолабораторіях в Україні

Через майже п’ять місяців війни проти України Росія вигадала нове пояснення того, чому плани Кремля щодо швидкого захоплення влади розвалилися так вражаюче, пише Yahoo.

Це, начебто, через те, що українські війська були перетворені на надлюдські машини для вбивства під час «секретних експериментів». У американських біолабораторіях, звісно.

Не зважаючи на численні повідомлення про те, що російські війська тисячами відмовляються воювати, саботують власну погану техніку та навіть навмисно поранюють себе, щоб покинути війну, російські законодавці стверджують, що справжньою невдачею для Москви стали «одурманені» українські солдати.

Таку заяву зробили в понеділок двоє російських законодавців, які очолюють комісію з розслідування «біолабораторій» в Україні, повідомляє Коммерсантъ.

Костянтин Косачов, віце-спікер Ради Федерації Росії, і Ірина Яровая, заступниця голови Держдуми, розхвалили те, що вони назвали “вибуховими” висновками “розслідування”. Дослідження крові українських військовополонених, як вони стверджували, виявило «ряд захворювань», які припускають, що на них таємно експериментували «у військових цілях».

«І ми бачимо: та жорстокість і варварство, з якою поводяться військовослужбовці України, ті злочини, які вони чинять проти мирного населення, ті жахливі злочини, які вони чинять проти військовополонених, підтверджують, що ця система контролю і створення, жорстока машина вбивств була реалізована під управлінням Сполучених Штатів», – заявила Яровая журналістам.

«І ті препарати для підвищення працездатності, які їм досі дають, щоб повністю нейтралізувати останні сліди людської свідомості і перетворити їх на найжорстокіших і смертоносних монстрів, також це підтверджують», — заявила вона.

Як не дивно, але вона також стверджувала, що наявність антитіл до гепатиту А в крові українських в’язнів є доказом змови американських біолабораторій, оскільки колишня міністр охорони здоров’я України мала подвійне українсько-американське громадянство і працювала над придбанням ліків для лікування гепатиту у країні.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *