Віталій Кличко отримав американську нагороду за мужність: церемонія пройшла у Каліфорнії

Віталій Кличко отримав американську нагороду за мужність: церемонія пройшла у Каліфорнії

У середу ввечері в Лос-Анджелесі відбулася церемонія вручення нагород ESPY. Одним із лауреатів стал Віталій Кличко, пише Clutch Points.

Церемонію організував MVP фіналу НБА Стівен Каррі. Кевін Харт, відомий актор, також доклав до цього руку. Але щороку одним із найкращих моментів вечора є вручення нагороди Артура Еша за мужність. Цього року найпрестижнішу нагороду вечора отримав Віталій Кличко.

Кличко – колишній чемпіон світу у важкій вазі, а нині – мер міста Києва. Україна все ще перебуває у розпалі жахливої війни з Росією. Увесь світ спостерігав за тим, як російські війська, нічим не спровоковані, вторглися в Україну, бомбардуючи міста з мирним населенням, разом із військовими частинами.

Значна частина світу боялася, що Україна відносно швидко піддасться російському нападу. Натомість українці продемонстрували незламність духу та волі на чолі з президентом Володимиром Зеленським. Кличко, який є мером Києва з 2014 року, був дуже гучним критиком Володимира Путіна ще тоді.

Під час нинішнього конфлікту Віталій Кличко разом зі своїм братом Володимиром фактично підняли зброю проти росіян. Віталій оприлюднив заяву.

«Для мене велика честь отримати цю нагороду. Переконаний, що це визнання мужності та незламності українського народу, який протистоїть російському агресору. Це нагорода для кожного, хто боронить незалежність і свободу України», – заявив він.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *