У LEGO з’явилися нові фігурки в образі захисників «Азовсталі»

У LEGO з’явилися нові фігурки в образі захисників «Азовсталі»

Brickmania присвятила нові фігурки Lego українським героям, які майже три місяці утримували «Азовсталь», пише Daily Banner.

Компанія Brothers Brick, ритейлер Lego, яка займається розробкою історично достовірних конструкторів на військову тематику, присвятила свої нові фігурки українським захисникам Маріуполя, які зараз перебувають у російському полоні.

Про це у своєму Твіттері повідомив засновник компанії Ендрю Бікрафт, опублікувавши відповідні фото. Також фото опублікувала активістка та колишня радниця українських політиків Яніка Мерило.

Збройні сили України, Нацгвардія, волонтери ТрО та інші захисники «Азовсталі», які протрималися в Маріуполі майже 3 місяці – прототипами фігурок стали начальник штабу полку «Азов» Богдан Кротевич, командир Денис Прокопенко та заступник командира Святослав Паламар.

Нагадаємо, раніше інший рітейлер Lego випустив фігурки президента України Володимира Зеленського, завдяки продажу яких вдалося зібрати 16 тисяч доларів на підтримку України.

Також УНІАН повідомляв, що литовець створив колекційну серію фігурок російських воїнів-мародерів і пообіцяв усі виручені кошти направити на допомогу українській армії.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *