В Україні тепер можна замовити напис на ракеті, яка полетить до росіян

В Україні тепер можна замовити напис на ракеті, яка полетить до росіян

«Росія — країна, яка заслуговує на помсту від всього світу. За що ви бажаєте помститися? За зруйновані людські життя та розбиті мрії? Десятиліття окупації та розстріляні революції? Рукотворні голодомори і глобальні штучні катастрофи? Допоможіть українським солдатам покарати Росію за все».

Це повідомлення вітає вас одразу, коли ви відкриваєте RevengeFor.com – веб-сайт, де ви можете замовити (майже) будь-яку фразу, яку хочете побачити на снаряді, яким Збройні сили України будуть стріляти по Росії.

Правила прості. За 500 доларів США або більше веб-сайт дозволяє платнику написати:

  • побажання, які «пов’язані з кривавими діями Росії та країн-попередниць, таких як Московія, Російська імперія, Радянський Союз тощо»;
  • повідомлення іншим людям, ваші побажання або навіть привітання з днем народження;
  • будь-який текст за бажанням на будь-яку незаборонену тему.

Однак є написи, які не приймуть, а саме:

  • погані слова проти України чи її союзників, будь-кого, будь-якої спільноти, будь-якої меншини;
  • ворожнеча на ґрунті расової дискримінації, тощо.

Якщо повідомлення визнають забороненим, гроші не повертаються та напис виконано не буде. Тоді вся пожертва піде безпосередньо на потреби ЗСУ.

Але є винятки – це погані слова проти прихильників «русского міра», а також проти тих, хто «будь-коли в історії був проти свободи, проти підтримки демократії та вільного вибору». Таке, здається, більш ніж вітається.

На веб-сайті також є інструкція щодо виконання вашого замовлення: ви вводите своє ім’я, адресу електронної пошти та «побажання», жертвуєте півтисячі доларів або більше, а натомість отримуєте фотодоказ свого побажання на снаряді, а також коротку інформацію про те, як його використають.

Організатори кажуть, що ресурс, у першу чергу, розрахований на іноземців, проте долучитися може будь-хто. На даний момент випущено вже 24 снаряди і зібрано 10 805 доларів США.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *