Модний бренд Balenciaga долучився до збору коштів на відновлення України

Модний бренд Balenciaga долучився до збору коштів на відновлення України

Коли креативний директор Balenciaga Демна приєднується до справи, він спрямовує всю свою силу на її підтримку, пише High Snobiety.

В даному випадку це підтримка України. Зокрема, Демна спрямовує широку фанатську базу Balenciaga та своїх особистих прихильників на надання коштів для українських біженців.

Доступний на веб-сайті United24 худі Balenciaga з дизайном Демни коштує недешево – 200 євро. Але кожна копійка зібраних грошей піде на допомогу людям, які постраждали від ганебної війни Росії в Україні, тому ця програма того варта.

United24, до речі, є благодійним проектом під керівництвом президента України Володимира Зеленського, який залучив Демну в якості амбасадора платформи. Якщо футболка Balenciaga вам не до смаку, у них є багато інших варіантів збору коштів.

Демна, сам біженець із охопленої війною Грузії, досліджував вторгнення Росії в його рідну країну в колекції Vetements SS19. У ній він міркував про перетин воєнних дій і чвар, спричинених війною, акуратно переплітаючи своє виховання з прогресивними задумами, що і зробило ту колекцію особливою.

Тепер його креативна творчість допомагатиме збирати кошти на допомогу Україні.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *