У Львові збудують новий корпус школи за допомогою 3D-принтера

У Львові збудують новий корпус школи за допомогою 3D-принтера

Як повідомляє Львівська міська рада на своєму офіційному сайті, у місті буде побудовано новий корпус школи за допомогою інноваційних технологій.

За кошти благодійників корпус буде збудовано для школи №23. Його буде призначено для учнів початкових класів. Проект фінансуватиме «Благодійний фонд ТІМ4ЮА».

«Благодійний фонд звернувся до нас з бажанням допомогти покращити соціальну інфраструктуру міста з огляду на те, що зараз у місті суттєво побільшало дітей за рахунок внутрішньо переміщених людей», – йдеться на сайті міської ради.

Буде добудований новий одноповерховий корпус. Довкола планується розмістити спортивні та ігрові майданчики, якісний простір, пристосований для потреб маленьких дітей.

Іноземна організація пропонує застосувати новітні методи будівництва, зокрема 3D-друк будівлі, зазначає міська рада. Наразі вони організовують доставку у Львів спеціального 3D-принтера, який буде формувати стіни будівлі зі спеціального розчину.

Головний архітектор міста Львів Антон Коломєйцев додав, що наразі концепція проєкту ще проходитиме необхідну експертизу, щоби реалізована робота була безпечною та конструктивною.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *