Ветеран із Каліфорнії проїде на скейтборді 101 милю за день заради допомоги Україні

Ветеран із Каліфорнії проїде на скейтборді 101 милю за день заради допомоги Україні

Ендрю Голдсміт, ветеран війни в Іраку, сказав, що хоче зібрати гроші та привернути увагу до війни в Україні, пише Daily Breeze.

Ендрю Голдсміт знає, що означає вийти за межі свого тіла. Уродженець каліфорнійського міста Редондо-Біч робив це роками, будучи солдатом під час війни в Іраку, проходячи, іноді навіть бігаючи, милі з важким рюкзаком. Голдсміт також добре знає монотонність бойових дій у довгому, затяжному конфлікті та те, як іноді вдома люди втрачають з поля зору мету війни.

Цей батько двох дітей хоче це змінити. Тож наступного тижня він обміняє свій важкий рюкзак на два комплекти коліс, коли здійснить подорож довжиною 101 милю на своєму скейтборді, щоб зібрати гроші та привернути увагу до триваючої війни в Україні. Його заїзд відбудеться у неділю, 7 серпня. Він проїде цю велику відстань, тримаючи у руках прапори України та США, щоб символізувати солідарність Америки з охопленою війною країною.

Голдсміт сказав, що очікує судоми після цього, але він впевнений, що подорож також допоможе йому трохи зцілитися та відчути себе вільним. Він вважає, що заїзд займе 14-18 годин. Усі кошти, зібрані через його сторінку GoFundMe, будуть передані Міжнародному медичному корпусу на користь України.

Ветеран зазначив, що українцям потрібні ліки, гроші та зброя, але «переважно вони потребують нашої постійної підтримки та усвідомлення того, через що вони проходять».

«Ми не можемо стати виснаженими та цинічними щодо того, що там відбувається», — сказав Голдсміт.

У 19 років він приєднався до армії США «задля пригод». Голдсміт служив піхотинцем з 2004 по 2009 рік і був відправлений в Ірак у грудні 2005 року. Коли він залишив армію в званні сержанта, він хотів розповісти свою історію та дати непохитний погляд на військове життя, включаючи досвід близькості смерті. У 2011 році він опублікував свої мемуари.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *