Українська гейм-студія проводить розіграш: головний приз — напис на снаряді проти РФ

Українська гейм-студія проводить розіграш: головний приз — напис на снаряді проти РФ

Ігрова студія пропонує написати повідомлення на артилерійських снарядах, які буде спрямовано українським військом проти Росії, пише News.com.au.

Frogwares, українська студія розробки ігор, відома такими іграми жахів і загадок, як The Sinking City і Sherlock Holmes, анонсувала кампанію для свого Kickstarter — три випадкових повідомлення будуть розміщені на зброї, яка використовується в українському опорі.

Опублікувавши пост у Twitter, Frogwares оголосили про свою кампанію на Kickstarter зі збору коштів на майбутню гру Sherlock Holmes: The Awakened. Вони залучили на допомогу 24-й окремий десантно-штурмовий батальйон, українських військових, які воюють проти російського вторгнення.

Люди, які поставили лайк і зробили ретвіт, братимуть участь у розіграші, а трьом випадковим переможцям буде дозволено створити повідомлення, яке напишуть на корпусі 152-мм гаубичного снаряда — вибухового боєприпасу, який використовується для бойових дій.

«Повідомлення може бути будь-яким, але за умови схвалення нашої команди. Кожен переможець отримає фотографію свого послання на снаряді, яку з гордістю подарують наші війська», — заявили у Frogwares.

До війни компанія Frogwares прославилася своєю лінійкою ігор про Шерлока Холмса. Однак вона справді вибухнула у ігровій сфері завдяки своїй детективній лавкрафтівській грі The Sinking City, яка містила розслідування у відкритому світі у вигаданому містечку Окмонт.

Війна проти України стосується не лише українських розробників. Багато компаній у всьому світі об’єдналися, щоб не продавати продукцію в Росію або не допускати росіян до участі в заходах.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *