86% українців підтримують боротьбу з РФ, навіть якщо російські атаки триватимуть

86% українців підтримують боротьбу з РФ, навіть якщо російські атаки триватимуть

86% українців вважають за необхідне продовжувати опір Росії, незважаючи на напади РФ на українські населені пункти, руйнування інфраструктури та вбивства мирних жителів, пише Ukrinform.

Про це свідчать результати опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології з 21 по 23 жовтня 2022 року.

Згідно з результатами, 86% респондентів вважають, що потрібно боротися, навіть якщо російські атаки триватимуть. 71% з опитуваних повністю згодні з цією думкою, а 16% — швидше згодні.

Лише 10% респондентів вважають за потрібне почати перемовини, щоб якомога швидше припинити обстріли, навіть якщо Україні доведеться піти на певні поступки Росії.

Національне опитування громадської думки «Омнібус» проводив Київський міжнародний інститут соціології на основі випадкової вибірки номерів телефонів. Було опитано 1000 повнолітніх респондентів віком від 18 років, які проживають у всіх регіонах України.

До вибірки не увійшли ті, хто проживав на територіях, непідконтрольних українській владі до 24 лютого 2022 року, а також ті, хто виїхав за кордон після цієї дати.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *