Український майстер татуював 63 години поспіль, щоб побити російський рекорд

Український майстер татуював 63 години поспіль, щоб побити російський рекорд

Миколаївський тату-майстер заявив у середу, що встановив новий світовий рекорд з безперервного нанесення татуювань — він працював 63 години, пише WWAY3.

Тату-майстер Денис Архипов, який проводив марафон, татуював без перерви з вечора неділі до ранку середи, аби побити попередній рекорд росіянина — 61 година.

«Я читав у новинах, що нинішній рекорд у росіянина. Я подумав, що треба його побити, адже це теж певна лінія фронту, — сказав Архипов. — Тоді наші хлопці з 79-ї окремої десантно-штурмової бригади звернулися до нас за допомогою, і все поєдналося».

Волонтер і ентузіаст татуювань Ростислав Рон розповів Reuters в останній день марафону під час завершення роботи над своїм бодіартом, що зробив татуювання лева, щоб пожертвувати українській армії.

«79-й бригаді, бригаді з нашого рідного міста Миколаєва, (потрібен) пікап. Вони в небезпечних точках Донецької області», — сказав Рон.

За час марафону Архипов набив дев’ять татуювань, усі вони були великими та складними. Він також мав лише п’ять хвилин на відпочинок, їжу та пиття кави щогодини. Йому допомагала одна помічниця, Вероніка Гаврилюк, яка також була модератором безперервної онлайн-трансляції, що документувала подію.

Через погодинні графіки відключень електроенергії Архипов працював як зі світлом, так і без нього, підключивши генератор і використовуючи батарейки. Рекорд України було встановлено о 09:12. Тепер профільний комітет подасть клопотання до Книги рекордів Гіннеса, щоб він був офіційним.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *