Ryanair наймає українців в очікуванні повернення після війни

Ryanair наймає українців в очікуванні повернення після війни

Як повідомляє Reuters, авіакомпанія Ryanair приймає на роботу багатьох працівників української авіаційної галузі.

Ryanair наймає значну кількість українських пілотів і бортпровідників, щоб бути готовим повернутися в країну, коли закінчиться війна з Росією.

Про це виданню у понеділок повідомив виконавчий директор авіаперевізника Майкл О’Лірі.

«Ми дуже прагнемо повернутися в Україну, як тільки це буде безпечно», — сказав О’Лірі, який напередодні повномасштабної війни заявив, що розглядає можливість базування в україні до 20 літаків.

«Ми наймаємо досить багато українських пілотів і бортпровідників спеціально для того, щоб ми могли … відновити бази в Україні, якщо і коли це буде безпечно», — сказав О’Лірі аналітикам після публікації фінансових результатів компанії за третій квартал.

Як нагадує Lowcostavia, Ryanair до 24 лютого 2022 року неодноразово заявляв, що розглядає Україну як потенційно великий ринок для зростання, і О’Лірі сказав, що хоча авіакомпанія стежить за напруженістю у відносинах з Росією, вона не змінила своїх планів щодо збільшення пропускної здатності в Україні.

Авіакомпанія Ryanair почала виконувати рейси в Україну восени 2018 року. До війни в розкладі авіакомпанії було близько 90 маршрутів з пʼяти українських міст: з Києва, Львова, Харкова, Одеси та Херсона. Після початку російського вторгнення Ryanair пообіцяв бути «першою авіакомпанією, яка повернеться в Україну», коли це буде безпечно зробити. Про це заявив виконавчий директор компанії Майкл О’Лірі.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *