Квитки на гранд-фінал «Євробачення-2023» розкупили за півгодини

Квитки на гранд-фінал «Євробачення-2023» розкупили за півгодини

Шанувальники зіткнулися з проблемами купівлі квитків, зокрема веб-сторінка дистриб’ютора Ticketmaster вийшла з ладу незадовго до того, як вони надійшли в продаж, пише Inews.

Шанувальники «Євробачення» звернулися до соціальних мереж, щоб висловити своє розчарування після того, як квитки на гранд-фінал були розпродані за 36 хвилин, а сторінка веб-сайту зависла.

Квитки на дев’ять концертів міжнародної музичної події, яка відбудеться в Ліверпулі в травні, надійшли в продаж сьогодні опівдні через Ticketmaster і були повністю розпродані трохи більше ніж за 90 хвилин. Вважається, що це перший раз, коли квитки на «Євробачення» розпродані за один день.

Запитання від i до Ticketmaster щодо його сайту були перенаправлені на BBC. Представник BBC заявив, що попит на квитки був «надзвичайно високим» і привітав тих, хто придбав квитки.

«Тепер ми з нетерпінням чекаємо, щоб показати блискуче шоу», — сказав він. А також повідомив, що Ticketmaster було призначено продавцем квитків після «конкурентного тендеру», зазначивши, що компанія «є спеціалістом з продажу квитків на події такого масштабу та характеру».

Цього року «Євробачення» відбудеться на 11-тисячній «Ліверпуль Арені», кульмінацією якого стане великий фінал 13 травня. Захід проводиться в місті після того, як Велику Британію було обрано місцем проведення конкурсу від імені України, яка перемогла на конкурсі під час війни у 2022 році.