Житель Сакраменто втретє подорожує Україною, доставляючи гуманітарну допомогу

Житель Сакраменто втретє подорожує Україною, доставляючи гуманітарну допомогу

За останній місяць Арт Баллард проїхав близько 3500 миль, доставляючи товари нужденним українцям. Чоловік із району Покет у Сакраменто вирушив до Європи, щоб допомогти Україні з гуманітарними потребами, пише ABC10.

Арт Баллард працює з організацією під назвою UAID, а також здійснює доставку для інших потребуючих груп. Він привозить все: від підгузків і молочних сумішей до взуття, одягу, батарейок і ліків. Він розповів, що здебільшого доставляє в села за межами міст, де велика потреба.

«Коли почалася війна, я почав спостерігати за потоком біженців, — сказав Баллард. — І я подумав: у мене є час, у мене є засоби, можливість, я подивлюся, що я зможу зробити».

У відео, яким Баллард поділився, він показав будівлю, у яку влучила ракета. Баллард сказав, що внаслідок вибуху загинули понад 100 людей. Поїздка, яка почалася в лютому, стала його третьою подорожжю в цей район з початку війни. Перша була в березні минулого року. Баллард добровільно витрачає свій час і гроші. З певною допомогою громади він також зібрав понад 10 000 доларів на підтримку заходів з надання допомоги. Дорогою він також знайшов кількох друзів.

«Моїм останнім пасажиром був маленький песик на прізвисько Бахмут. І його врятували з того місця солдати», — сказав він.

Баллард відвіз Бахмута до нового власника у Львів. Чоловік незабаром завершує свою подорож. Журналісти запитали: що він хотів, щоб запам’ятали інші люди після його місячної подорожі? Баллард відповів: «Це стійкість українського народу та його воля захищати свою Батьківщину».