У Трампа використали кадри з України, щоб розкритикувати життя в США при Байдені

У Трампа використали кадри з України, щоб розкритикувати життя в США при Байдені

Передвиборча кампанія Трампа використовувала кадри з чоловіком, який сидить у підвалі, стверджуючи, що це американець, який не може дозволити собі житло у США. Тоді як насправді це було знято в Україні за 25 миль від лінії фронту, пише Independent.

Драматичні кадри показують чоловіка, який працює на своєму ноутбуці, коли він ховається від артилерійського обстрілу по Запоріжжю минулого року.

У оголошенні, опублікованому в середу, кампанія Трампа розкритикувала президента Джо Байдена за вплив інфляції на американців під час перебування в Білому домі.

Щоб навести цей аргумент, кампанія Трампа обрала кадри з України. Голос за кадром стверджував, що молоді американці не можуть купувати будинки через високу інфляцію. Ще один кадр з стокового відео показує, як молода пара йде від агента з нерухомості. Цей кліп також було знято в Україні, у Львові, у 2021 році.

Передвиборча реклама Трампа називалася «Траур в Америці» і критикувала Байдена. На тлі кадрів з України голос за кадром каже: «В умовах безпрецедентної інфляції Байдена надія на домоволодіння зникла. І молоді люди змушені відмовитися від прагнення американської мрії, щоб довше жити у підвалі у батьків».

Євген Школенко володіє компанією, яка знімала кадри у підвалі у Запоріжжі. Він сказав The Post , що людина на кадрах — актор, але він показує, з чим доводиться мати справу українцям, коли звучать сирени, які попереджають про загрозу ударів росіян.