Бекхем, Шевченко, Зінченко: «Челсі» проведе зірковий матч задля допомоги Україні

Бекхем, Шевченко, Зінченко: «Челсі» проведе зірковий матч задля допомоги Україні

Легенди «Манчестер Юнайтед» Девід Бекхем і Ріо Фердинанд збираються взяти участь у благодійному матчі всіх зірок, який проводить «Челсі» на допомогу Україні, пише Sportskeeda.

Україна буде представлена у особах культового колишнього нападника «Челсі» Андрія Шевченка та нинішнього лівого захисника «Арсеналу» Олександра Зінченка. Цей дует буде капітанами обох сторін цього дня.

Благодійною організацією, для якої збирає кошти матч Game4Ukraine, є UNITED24 президента України Володимира Зеленського. Як повідомляє джерело:

«Game4Ukraine стане найбільшою благодійною подією року. Окрім масштабного матчу, буде грандіозне шоу у перерві від кількох відомих зірок. Це буде зіркова подія».

Футбольна сцена Великобританії має багато успішних благодійних матчів, які проводяться щороку. Soccer Aid збирає кошти для ЮНІСЕФ і пройде на стадіоні Манчестер Юнайтед Олд Траффорд у червні.

Організатором матчу Game4Ukraine є Лестер Холкомб. Він був ініціатором матчу Game4Grenfell, який зібрав 900 000 фунтів стерлінгів для жертв катастрофи у багатоквартирному будинку, яка сталася в 2017 році.

Девід Бекхем і Ріо Фердінанд — відомі імена, які стали іконами англійського футболу. Дует 12 разів вигравав чемпіонат Прем’єр-ліги, і обидва входять до Зали слави ліги.