Збірна України з поло зустрінеться з командою США на відкритті сезону

Збірна України з поло зустрінеться з командою США на відкритті сезону

У суботу, 3 червня, Ньюпорт-Поло прийме збірну України з поло на своїй єдиній зупинці в Північній Америці в рамках Глобального туру доброї волі, щоб відкрити сезон 2023 року, повідомляє WUN.

У цьому турі відбудуться матчі між США та Україною на міжнародній серії поло в Ньюпорті.

У прес-релізі, схваленому Федерацією поло України, Newport Polo повідомляє, що делегація гравців фінансує проєкт LUkraine.lu для надання гуманітарної допомоги українцям у рамках Глобального туру столицями поло, який розпочнеться в Ньюпорті 2 червня. Тур команди України, організований Polo House Prive, продовжиться зупинками у Сен-Тропе, Сотогранде, потім у Сан-Паулу та Буенос-Айресі.

Квитки на матч США проти України, який відбудеться наступного дня в Ньюпортській міжнародній серії поло, доступні на сайті www.nptpolo.com. Матч розпочнеться о 17:00 з підняття Державного Прапора України та живого виконання гімнів України та США в сопрано Ольгою Лісовською з хору Tanglewood Festival Бостонського симфонічного оркестру, Опери Одіссей та Консерваторії Нової Англії. Поло-матч завершиться врученням трофею та автографами, безкоштовними напоями у сучасному розкішному лаунжі на полі та пригощаннями з меню (бронювання доступно наперед).

Також буде представлено перші два епізоди Polo Passport, знятих на Ямайці та в Римі в серії, яка подорожує планетою в пошуках різноманітної культури поло, кухні та дивовижних персонажів, які приносять свою гру в Ньюпорт-Поло, на чолі з коментатором Вільямом Кріспом. Кошти від показу підуть на користь LUkraine.lu — некомерційної організації, яка підтримується глобальним туром команди України та Українською федерацією поло.