У США росіянка написала «Бахмут наш» на гаражі, обуривши українських сусідів

У США росіянка написала «Бахмут наш» на гаражі, обуривши українських сусідів

Росіянка зробила провокаційне повідомлення на дверях свого гаража, намагаючись образити своїх сусідів-українців у Сполучених Штатах, пише Daily Star.

Група людей зібралася, щоб записати це на відео і висловити протест жінці. Люди фільмували, як вона знімає стрічку з дверей із написом «Бахмут наш, дякую Вагнеру».

Як повідомляє новинний канал Visegrad 24, українці відповіли: «Як можна це писати після того, як було вбито стільки дітей?» Коментатори відео в Twitter написали, що жінка знущається з перехожих, мовляв, за законодавством США вони не можуть заходити на її територію.

Схоже, нерухомість знаходиться в Оберні, місті в окрузі Кінг, штат Вашингтон.

«Прихильниця Путіна дякує організації, визнаній у США терористичною, за захоплення та знищення українського міста Бахмут», — пише видання Nexta.

Згодом після інциденту в Telegram-чатах з’явилося відео, на якому видно наче той самий гараж та подвір’я жінки, місцями пофарбовані синьо-жовтою фарбою з балончика, така ж доля спіткала автомобіль. На відео також видно, як чоловік ставить Державний Прапор України на газоні біля будинку. У каналах зазначається, що це зробили активісти.

Наприкінці січня цього року Сполучені Штати оголосили, що визнають групу Вагнера «значною транснаціональною злочинною організацією», що дозволить запровадити проти неї додаткові санкції.