Український біженець виграв в лотерею $540 000
Останні новини Тікер Україна Українці у світі

Український біженець виграв в лотерею $540 000

Український біженець виграв 500 000 євро ($540 000) за допомогою скретч-картки, повідомила національна лотерея Бельгії в понеділок. Про це пише Reuters.

Чоловік купив скретч-картку за 5 євро минулого місяця на заправці, тобто його ставка зросла в сто тисяч разів. Переможцю, чия особа залишиться невідомою, як і у випадку з усіма переможцями бельгійської лотереї, від 18 до 24 років і він живе в Брюсселі протягом останніх 12 місяців.

«У нього змішані почуття щодо виграшу. Це важкий період, щоб радіти, зважаючи на те, що відбувається в його рідній країні», — сказала Джок Вермоер, речниця Національної лотереї, маючи на увазі на руйнівне вторгнення Росії в Україну.

Вермоер додала, що переможець спочатку хоче влаштувати вечірку, щоб подякувати всім, хто допоміг йому інтегруватися в Бельгії, а потім хоче зробити щось для своїх співвітчизників і для відновлення України.

Хоча молодий чоловік щасливий у Бельгії та знайшов роботу, він хотів би повернутися в Україну, як тільки закінчиться війна, повідомила речниця.
Виграш у лотерею в Бельгії не оподатковується.