19 Травня, 2024

alyona alyona & Jerry Heil взяли участь у відкритті «Євробачення-2024». Відео

Українські співачки alyona alyona & Jerry Heil обіцяють продати трофей у разі перемоги на Євробаченні 2024, повідомляє Eurovisionfun.

У неділю, 5 травня, у шведському місті Мальме відбулася церемонія відкриття пісенного конкурсу Євробачення-2024. Як пише Ukrinform, учасниці від України alyona alyona & Jerry Heil вийшли на бірюзовий килим у спортивному вбранні із підвішеними на одяг ключами. Вони символізують домівки, які люди втратили через війну, що триває в Україні — «ключ є, а дому немає».

Артистки подарували ведучому український великодній кошик та показали традицію розбивання писанки. А також зробили важливу заяву, пообіцявши, що в разі перемоги на конкурсі вони продадуть трофей, щоб допомогти відновити розбомблені школи в Україні!

Це вже не перший випадок, коли щось подібне відбувається. У 2022 році українські переможці, Kalush Orchestra, продали свій трофей, щоб допомогти своїй країні, тож тепер alyona alyona, колишня вихователька дитячого садка, висловила готовність продати що завгодно, аби допомогти цій справі.

Їхня пісня символізує любов і доброту перед обличчям негараздів, відображає стійкість українського народу та наголошує на мирі, любові та єдності. Зокрема, Jerry Heil заявила:

«Наше послання не в тому, щоб змусити людей воювати, а в тому, щоб об’єднатися і допомагати один одному. Ми відчуваємо, що музика може об’єднувати, і в музичному та культурному плані ми можемо дати так багато як нація, нам просто потрібно бути видимими, і ми вдячні за цю можливість».

Україна бере участь у першому півфіналі Євробачення 2024 року 7 травня.