18 Травня, 2024

На цифрових листівках Євробачення будуть зображені пам’ятки України

Пам’ятки України будуть представлені на цифрових листівках, з якими знайомлять учасників Євробачення, повідомляє BBC.

Ліверпуль приймає змагання після того, як минулоріч Британія посіла друге місце після України, яка не може приймати змагання через війну. Презентація, як і раніше, буде представлена у коротких відеороликах, де покажуть пам’ятку України та подібну до неї пам’ятку Великої Британйї.

На 37 цифрових листівках буде представлено 111 місць, а кліпи будуть покладені на музику Дмитром Шуровим, українським музикантом і композитором із Києва, також відомим як Pianoboy. У кожній листівці три локації будуть об’єднані однією темою, як-от замки, вуличне мистецтво, порти, пляжі, річки та озера.

Телевізійна продакшн-компанія Windfall Films співпрацювала з українською кінокомпанією 23/32 Films, щоб організувати зйомки та отримати дозволи на аерофотозйомку в країні. Зйомки в Україні були виконані за допомогою дронів і 360-градусних камер.

Сара Чернявська, виконавча продюсерка 23/32 Films, каже: «Ми раді взяти участь у цьому проекті та показати, що зйомки будь-якого рівня складності все ще можливі в Україні. Цьогорічне Євробачення, незважаючи на те, що через російську агресію не відбудеться в Україні, буде в серці нашої країни».

Україну представлятиме дует TVORCHI з піснею Heart of Steel. Півфінали Євробачення пройдуть 9 і 11 травня, а гранд-фінал відбудеться 13 травня.