14 Травня, 2024

Алек Болдуін вимагає відхилити позов родичів вбитої українки

Американський актор Алек Болдуін просить суд відхилити позов, поданий батьками та сестрою операторки Rust Галини Хатчінс, пише Sky News.

У судових документах, поданих у четвер, актор зазначив, що Ольга Соловей, Анатолій Андросович і Світлана Земко подали позов про «отримання компенсації» після смерті Хатчінс у жовтні 2021 року.

«Втрата доньки та сестри, безсумнівно, болісна за будь-яких обставин, — йдеться в судовому документі, повідомляє американський партнер Sky News NBC. — Однак Позивачі, які були віддалені від Галини фізично, фінансово та емоційно протягом багатьох років до її смерті, не мають життєздатних підстав для позову проти Відповідачів. Ця дія є особливо помилковою».

Сім’я 42-річної кінематографістки подала позов ще в лютому після того, як її вбили під час зйомок фільму неподалік від Санта-Фе, Нью-Мексико. У ньому стверджується, що позивач намагається отримати компенсацію за збитки, завдані відносинам, у яких вони залежали один від одного.

65-річний Болдуін репетирував зі зброєю сцену, коли зброя вибухнула, убивши Хатчінс і поранивши режисера Джоела Соузу. Зірка неодноразово заперечував будь-які правопорушення та не визнавав себе винним за двома звинуваченнями в ненавмисному вбивстві, на початку цього року.

На актора також подав до суду чоловік Хатчінс, Метью Хатчінс, стверджуючи, що необачна поведінка та скорочення коштів призвели до її смерті. Угода була досягнута поза судом у жовтні 2022 року. Наступне судове засідання призначено на 9 червня.