13 Травня, 2024

Світлана Тарабарова стане музичною продюсеркою відбору на Дитяче Євробачення

Відома українська співачка, а також учасниця «Відбору 2016» Світлана Тарабарова цього року виступить музичною продюсеркою відбору від України на Дитяче Євробачення, пише ESC United.

Про це повідомили у соцмережах «Суспільного Євробачення». Світлана прокоментувала цю новину, зазначивши, що дуже важливо створювати артистичну атмосферу, а Дитяче Євробачення — це найкращий музичний фестиваль Європи для дітей на сьогоднішній день.

Цього року учасники повинні включити до відбору два відеозаписи свого виступу (один кавер і одну новостворену пісню). Крім того, можна використати дві кавер-версії пісень. У разі потрапляння до фіналу учасника без пісні, Суспільне надасть фіналісту нову пісню.

Пісня має вийти не раніше 1 травня 2023 року, а її тривалість має становити від 2,5 до 3 хвилин. Текст пісні має бути не менше ніж 60% українською мовою. Нарешті, до участі допускаються діти віком від 9 до 14 років.

Лонг-ліст із 10 учасників буде сформовано до 13 липня. Після цього відбудуться прослуховування, де очікується відбір 5 фіналістів для онлайн-фіналу. Як і минулого року, буде 3 члени журі, які в свою чергу будуть обрані шляхом онлайн-голосування.