12 Травня, 2024

Український дизайнер створює костюми для музикантів світового рівня

Всесвітньо відомий український дизайнер Іван Фролов, який співпрацює з багатьма світовими та українськими зірками, нещодавно розробив нові костюми для італійського рок-гурту Måneskin. Про це пише Obozrevatel.

Переможці пісенного конкурсу Євробачення-2021 одягли їх на концерт у Трієсті, Італія, 16 липня.

Фотографіями з концерту музиканти поділилися в своїх InstaStories. Результатами роботи представники бренду Frolov також похизувалися на особистій сторінці в Instagram.

Іван Фролов працює з багатьма світовими та українськими знаменитостями. Серед його клієнтів: Beyonce, Sam Smith, Jamala, TVORCHI та інші.

На фото, оприлюдненому брендом, позує гітаристка гурту Måneskin Вікторія Де Анджеліс. Зірка одягнена в білі широкі джинси з ефектними вирізами з боків. Зверху чорний бюстгальтер, а на руках білі високі рукавички без пальців. Сміливий образ музикантки доповнив яскравий макіяж з чорними smoky eyes.

Фронтмен гурту Даміано Давід також виступав у білих широких джинсах, але вирішив залишити торс неприкритим, продемонструвавши шанувальникам численні татуювання.

Це не перший раз, коли дизайнер створює костюми для Måneskin. Він регулярно представляє нові образи італійських артистів.