19 Травня, 2024

Американська реперка випустила трек, у якому зневажливо згадала Зеленського

Реперка Noname випустила свій новий альбом Sundial минулої п’ятниці, і хоча він був загалом добре сприйнятий, куплет у треку «Balloons» розкритикували, пише Stereogum.

Цей трек артистка записала разом із репером Jay Electronica, якого неодноразово критикували за антисемітизм та конспірологічні заяви.

Jay Electronica використовує свій вірш у пісні «Balloons», щоб розказати про свої переконання, а в одному з рядків глузливо згадується президент України Володимир Зеленський: «Це все обман, дуже просто. Це жарт, як Зеленський».

Noname звернулася до критиків в заяві, опублікованій в її сторіз в Instagram у неділю вдень.

«Ось правда. Ні, я не антисемітка. Я не ненавиджу групи людей, — написала Noname. — Я проти білого супремасизму, який є глобальною системою, що надає перевагу людям, які вважають себе білими. Я чітко ставлюсь до цього протягом багатьох років».

«Я не збираюся просити вибачення за вірш, який я не написала, — продовжувала вона. — не збираюся просити вибачення за те, що включила це у свій альбом. Якщо ви вважаєте, що я не права, включивши це, це справедливо. Не слухайте. Перестаньте слідкувати та підтримайте всіх інших дивовижних реперів, які випускають наркотичну музику. Ваше розчарування справді абсолютно нічого не означає для мене, і я кажу це з любов’ю».