18 Травня, 2024

Бейонсе десятки разів виходила на сцену в одязі українських дизайнерів у світовому турі

Під час свого нещодавно завершеного світового туру Renaissance World Tour всесвітньо відома американська співачка Бейонсе демонструвала не помітну на перший погляд підтримку Україні, виходячи на сцену в одязі та аксесуарах від українських дизайнерів, повідомляє Newsweek.

Музикантка, володарка «Греммі», провела останні кілька місяців у надзвичайно популярному турі, у якому вона виступала протягом двох місяців по Європі, а потім прибула до США. Тур завершився у неділю ввечері у Канзас-Сіті, штат Міссурі.

Одним із її жестів протягом всього туру був вибір одягу. Коли Бейонсе виходила на сцену в десятках міст, зірка демонструвала свою підтримку, включивши дизайнерський одяг та аксесуари від українців у свій великий і привабливий гардероб.

Як повідомляє новинний ресурс The New Voice of Ukraine, загалом під час туру Бейонсе 56 разів виходила на сцену в капелюшках українського дизайнера Руслана Багінського. Також вона виступала у креативному театральному одязі від українського дизайнера Івана Фролова, який одягав Бейонсе для її головного шоу в Дубаї в січні.

«Я дуже радий, що ми продовжуємо створювати все в Україні, — сказав Фролов у лютому про дизайн для Бейонсе. — Для економіки нашої країни важливо, щоб ми зберегли робочі місця для людей. У нас все ще є проблеми, але ми продовжуємо».

Одяг однойменного бренду Фролова з Києва також носили інші знаменитості, як-от Гвен Стефані та Дуа Ліпа, а перша леді України Олена Зеленська, вдягаючи одяг його дизайну, допомогла йому стати відомим удома.