18 Травня, 2024

Голлівудська зірка Мілла Йовович підтримала українців після ракетних ударів РФ

Голлівудська акторка Мілла Йовович каже, що їй стало погано після того, як почула про останні події у війні між Росією та Україною, пише Dumbarton Reporter.

Зірка Resident Evil, яка народилася в столиці України, сказала, що «не може навіть уявити горе, яке зараз переживає мій народ». Це сталося після серії ракетних ударів Росії по українських містах у понеділок, включаючи Київ, у результаті яких загинули щонайменше 14 людей.

Президент Росії Володимир Путін заявив, що ці удари були помстою за те, що він назвав «терористичними діями Києва», включаючи атаку в суботу на ключовому мосту між Росією та анексованим Кримським півостровом.

У дописі в соціальних мережах Йовович сказала, що була «зруйнована», коли прокинулася від новин про атаки.

«У цьому світі так багато ненависті, репресій і знущань. Я б хотіла, щоб люди залишили один одного в спокої, — підписала вона свій пост. — Я хотіла опублікувати пост про День корінних народів тут, в Америці, але після прочитання цієї новини мене просто нудить…»

«Я сьогодні всім серцем разом з місцем свого народження і сумую разом з українцями. Я сумую разом із народом України», — додала акторка.

Йовович поділилася фото фрагмента тексту, в якому згадала красу мирних вулиць Києва. У місті вона народилася та прожила п’ять років, потім з батьками емігрувала до США.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *