В Україні відкрився McDonald’s у 55 кілометрах від ворожих позицій

В Україні відкрився McDonald’s у 55 кілометрах від ворожих позицій

Популярна мережа закладів швидкого харчування, яка займає лідируючу позицію на ринку, повідомила про повернення своїх ресторанів у Чернігові та Кривому Розі з 1 червня. Про це повідомляє Informator.

Особливу увагу приділено ресторану в Кривому Розі, який було відкрито всього у 55 кілометрах від ворожих позицій. Міський голова Кривого Рогу Олександр Вілкул підкреслив, що заклад розташований до ворога ближче, ніж в будь-якому іншому місті України.

«Знаю, як непросто давалося рішення (оскільки у транснаціональних корпорацій свої принципи безпеки). Я вдячний, тому що це ще один символ нормального мирного життя. Того, за яке воює Україна», — заявив мер.

Ресторан пропонує не тільки традиційний асортимент страв, але й можливість підтримати благодійний проєкт. Гості можуть замовляти їжу як всередині закладу, так і на вулиці через МакДрайв. З метою уникнення черг на касі, рекомендується користатися терміналами самообслуговування, які доступні в ресторані.

Заходами безпеки тут не нехтують. Згідно з повідомленням компанії, під час спрацювання тривоги персонал закладу завершує всі процеси, видає замовлення, які вже були оплачені, та закриває ресторан, надаючи співробітникам та гостям можливість знайти притулок.

Символічним став той факт, що ресторан відкрив двері у День захисту дітей. Тут діє програма «Долонька щастя», спрямована на підтримку Сімейних кімнат, які облаштовані у дитячих лікарнях. Ці спеціальні приміщення дозволяють хворим дітям бути поруч з батьками під час лікування. Будь-хто має змогу підтримати цей проєкт, придбавши паперову долоньку, яка є впізнаваним символом благодійності, або яблучний МакПиріг.