19 Травня, 2024

Дві молоді музикантки загинули внаслідок російського обстрілу Запоріжжя

Дві молодих музикантки Христина Спіцина та Світлана Семейкіна загинули внаслідок ракетного удару РФ по Запоріжжю 9 серпня, повідомляє Матвіївський селищний центр культури та дозвілля у Facebook. Про це пише The New Voice of Ukraine.

«Внаслідок ракетного удару російських терористів по Запоріжжю трагічно загинули наші талановиті дівчата Світлана Семейкіна та Христина Спіцина», – йдеться у дописі. 

«Ще вчора вони співали та грали для людей, а сьогодні їх уже немає з нами. Російська ракета нещадно забрала їхні голоси, життя, а разом з тим і частинку душі кожного з нас».

Дві дівчини спочатку розпочали свої музичні подорожі як сольні артистки, але згодом об’єдналися, щоб сформувати дует, відомий як Similar Girls.

«Ці дівчини вірили в яскраве і мирне життя під українським прапором. Вони вірили в перемогу і прагнули її власними силами. Тому зараз ми повинні зробити це за них», – додали в центрі.

Музиканткам було 19 і 21 рік відповідно, обидві вони були дочками військовослужбовців, які зараз воюють на Запорізькому фронті. Дівчата загинули за кілька годин після свого виступу, під час якого збирали кошти на підтримку ЗСУ.