16 Травня, 2024

Зеленський розповів про зарубіжну музику, яка підтримує його під час війни

Президент України Володимир Зеленський, безсумнівно, зазнав сильного тиску та стресу протягом останніх півтора років, зазначає Concequence.

Хоча його основна увага, безумовно, зосереджена на війні, український лідер розповів CNN, що він звертається до музики у короткі моменти бажаного відпочинку в ці важкі часи. Зокрема до таких виконавців, як AC/DC, Guns N’ Roses та Ерік Клептон.

Під час розмови з Ерін Бернетт з CNN Зеленського запитали, чи він коли-небудь знаходить час для себе, поки Україна продовжує щодня захищатися від Росії.

«У мене бувають такі моменти, — відповів він. — Важливо побути в тиші, побути на самоті. Наодинці, як мені бути наодинці? Я можу бути наодинці з музикою або з книгою, і рано-рано вранці, коли ні звуків, ні людей, нікого. Я можу просто читати. Думати, думати. І музика справді допомагає».

На запитання Бернетт, яку саме музику він слухає, Зеленський відповів: «Мені подобаються AC/DC і українська музика. Звичайно, я дуже люблю українську музику, тому що українська — рідна мова. Тому ви розумієте не тільки музику, ви розумієте слова і так далі. AC/DC, я не розумію всіх слів [сміється], але мені подобається енергія AC/DC. Мені подобаються Ерік Клептон, Guns N’ Roses… Може, це занадто стара музика?»

Зеленський додав, що в основному слухає музику під час тренувань рано вранці.

Гурт Guns N’ Roses поділився посиланням на інтерв’ю Зеленського у Twitter, прокоментувавши це так: «У хорошій компанії».