14 Травня, 2024

Фронтвумен українського гурту ONUKA стала амбасадоркою Spotify Equal

Українська співачка Ната Жижченко, відома як лідерка гурту ONUKA, стала новою амбасадоркою Spotify Equal. Саме вона повідомила про цю важливу подію у своєму Instagram 10 липня.

Жижченко прикрасила обкладинку плейлиста EQUAL Україна, а найсвіжіший трек гурту з назвою PEREMOHA було додано до глобального плейлиста EQUAL Global, який налічує майже мільйон підписників.

Фото ONUKA прикрасило рекламний щит на Times Square у Нью-Йорку, який є одним з найпопулярніших майданчиків для реклами у всьому світі.

«Для мене велика честь стати амбасадоркою програми Equal, особливо в нинішній час, тому що війна не закінчується і нам необхідно продовжувати нагадувати світові про нас! Мені особливо приємно бути однією з тих жінок, які мають право голосу і чий голос здатен змінювати, втілювати, окриляти та діяти! Сьогодення в Україні показує, що жінки абсолютно рівні, сильні, мужні і виборюють наше право на життя так відчайдушно, так пристрасно! І це захоплює мене! Я вірю, що ми здатні змінювати світ музикою, словами пісень. Лунати так гучно, як ніколи! Спасибі за цю велику честь бути частиною Equal!

Я з надією-таки сподіваюсь і вірю, що кожне прослуховуваня нашої музики наближає нас до перемоги і опосередковано, і буквально, бо музика єднає, музика зцілює, музика рятує, музика донатить і музика перемагає! Все буде Україна!» — написала ONUKA в Instagram.

Раніше, у березні 2023 року, співачка Jamala стала першою амбасадоркою з України для плейлиста Equal Global від Spotify. А в травні до команди амбасадорів приєдналася реперка alyona alyona.

Spotify створив EQUAL — глобальну ініціативу, спрямовану на розширення творчості жінок-артисток у всьому світі. Користувачі Spotify можуть отримати доступ до EQUAL Hub і ознайомитися з творчістю жінок із понад 180 країн.