15 Травня, 2024

Гаррі Стайлз представив кліп, знятий українкою: її відео номінували на «Греммі»

Музикант Гаррі Стайлз випустив нове відео на композицію Harry’s House «Daylight», у якому він у різноманітних ексцентричних костюмах грає на цирковому майданчику, розповідає HotPress.

Режисеркою нового відео англійської поп-зірки виступила українка Таню Муіньо (саме Таню, а не Таня; Муіньо — це прізвище від батька-кубинця, — Ред.). Її минулі роботи включають «Small Talk» Кеті Перрі у 2019 році та хіт Lil Nas X «Montero (Call Me By Your Name)» у 2021 році.

Муіньо також працювала зі Стайлзом над постановкою «As It Was», ще одного треку з його альбому Harry’s House, який отримав премію «Греммі». «As It Was» та «Montero» були номіновані на «Греммі» як найкраще музичне відео у 2022 та 2023 роках відповідно.

Під час свого виступу на «Греммі» у 2022 році Муіньо принесла з собою український прапор, щоб продемонструвати підтримку рідній країні.

Відео на «Daylight» було знято творчою командою з України, режисеркою Муіньо та оператором-постановником Микитою Кузьменком. Кліп демонструє Стайлза в барвистому вбранні на тему цирку з перервами між кадрами, на якому він зображений на багатолюдних вечірках, на даху на заході сонця та у своїй ванній кімнаті в темряві.

Подивитися кліп можна на YouTube.

Daylight та інші 12 треків з альбому Harry’s House у червні одночасно потрапили до топ-30 Billboard.