18 Травня, 2024

«Ми всі думаємо про вас»: Кейт Міддлтон зустрілася з українськими біженцями

Герцогиня Кембриджська висловила підтримку українським біженцям, продовжуючи свою гуманітарну діяльність. Кейт Міддлтон помітили біля її резиденції у Віндзорі, де вона допомагала постраждалим від війни в Україні. Про це розповідає BNN Network.

У четвер Міддлтон відвідала Reading Ukrainian Community Centre, де поспілкувалася з українськими родинами переселенців і дізналася про допомогу, яку Центр надає тим, хто втік від війни з України. Її зустріли традиційним українським тортом.

Герцогиня також провела час із родинами, які покладаються на підтримку Центру, вислухавши їхні історії. З великим інтересом до мистецтва та благополуччя молоді Кейт взяла участь у мистецькій сесії з дітьми.

«Ми всі думаємо про вас» — таке підтримувальне послання Кейт Міддлтон написала від руки на коробці з гуманітарною допомогою, яка прямує до України, у громадському центрі «Всі разом».

Навіть її вибір одягу тонко сигналізував про її підтримку України; вона одягла блакитну сукню в жовтий горошок, що символізує кольори українського прапора. І Кейт, і її чоловік принц Вільям раніше висловлювали свою солідарність з усім українським народом.

Цей візит відбувся після віртуального круглого столу, скликаного Королівським фондом принца і принцеси Уельських. Вони поділилися кращими практиками підтримки стратегії першої леді України щодо психічного здоров’я, оголошеної в серпні, щоб подолати вплив війни на психічне благополуччя українців.

Кенсінгтонський палац повідомив, що Королівський фонд Кейт Міддлтон і принца Вільяма підтримує стратегію психічного здоров’я Олени Зеленської та продовжуватиме це робити.