15 Травня, 2024

Завершується подання заяв на лотерею грін-карт 2025: інструкція українською мовою

Через тиждень закінчиться вікно приймання заявок на участь у лотереї грін-карт DV-2025. Якщо ви плануєте взяти участь у лотереї, варто подати заявку найближчим часом. Детальну інструкцію щодо участі українською мовою ви знайдете нижче.

Нагадуємо, що заявки на участь у лотереї грін-карт 2025 потрібно подати в електронному вигляді на сайті dvprogram.state.gov.

Період подання заявок розпочався в середу, 4 жовтня 2023 року, о 09:00 за тихоокеанським стандартним часом (PDT) і закінчиться у вівторок, 7 листопада 2023 року, о 09:00 за тим же часом.

Державний департамент США радить не чекати до останнього дня реєстраційного періоду для подання заявки, оскільки велика кількість може призвести до затримок з їх обробкою.

Важливо врахувати, що заявки не будуть прийматися у паперовому вигляді та після закінчення реєстраційного періоду.

Кожній особі дозволено подавати лише по одній заявці впродовж кожного реєстраційного періоду. Державний департамент застосовує найдосконаліші технології, щоб виявити осіб, які надсилають більше однієї заявки. Подання більш ніж однієї заявки від вашого імені дискваліфікує вас від участі в програмі.

На офіційному сайті Держдепартаменту США опубліковано переклад інструкції щодо подання заявки для участі у лотереї грін-карт 2025 року. Ви знайдете цю інструкцію українською мовою у форматі PDF за посиланням.