18 Травня, 2024

Борис Джонсон став одним із голосів Київської кільцевої електрички. Відео

Екс-прем’єр-міністр Великої Британії та всесвітньо відомий політик Борис Джонсон став одним з офіційних голосів Київської кільцевої електрички. Про це повідомили в пресслужбі «Укрзалізниці».

До Дня залізничника України було запущено нову зіркову озвучку для Київської кільцевої електрички.

«Тепер всі 20 станцій Київського кільця оголошують відомі українці (і не тільки) — письменники, спортсмени, музиканти, телеведучі і навіть сам Борис Джонсон!» — йдеться в дописі.

Як повідомляють, бонусом в новій озвучці голосами людей, яких знають далеко за межами країни, додали надихаючі фрази та певні цікаві факти про деякі зі станцій та локацій, до яких веде електричка.

До допису «Укрзалізниця» прикріпила відео, в якому на прикладі показали, як тепер звучатиме електричка.

Станцію Лівобережна озвучив Андрій Шевченко, Сергій Жадан — Видубичі, Джамала — Протасів Яр, а Борис Джонсон вітає гостей міста та киян на станції Дарниця.

Так, Джонсон каже: «Станція „Дарниця“. Слава Україні!». Жадан: «Станція „Видубичі“. Ми обовʼязково тримаємось». Джамала: «Станція „Протасів Яр“. За наш прекрасний Київ, як і наш Донецьк, наш Маріуполь і наш Бахчисарай варто боротися». Шевченко: «Станція „Лівобережна“. Робимо все щоб світ вболівав за нашу перемогу».