20 Травня, 2024

Українці обирають найкращу поштову марку 2023 року: як проголосувати

У вівторок, 16 січня 2024 року, компанія «Укрпошта» анонсувала старт конкурсу для визначення найкращої поштової марки України за 2023 рік. Про це йдеться в офіційному повідомленні компанії.

Українці, які перебувають у будь-якому куточку світу, мають змогу обрати найкращу поштову марку серед десяти художніх марок та восьми поштових блоків, які були введені в обіг компанією «Укрпошта» минулого року.

Голосування за улюблену поштову мініатюру можливо здійснити на офіційних сторінках «Укрпошти» у Facebook та Instagram за відповідними посиланнями, а також у соціальних мережах генерального директора Ігоря Смілянського.

Для участі у голосуванні необхідно залишити коментар під відповідним дописом з двома номерами за шаблоном: «найкраща марка №…; найкращий блок №…»

За результатами громадського голосування будуть визначені кращі поштові випуски 2023 року, а їхні автори отримають відзнаки та призи. Голосування триватиме до 21 січня включно, а оголошення результатів конкурсу заплановане на 24 січня.

Нагадаємо, що у 2022 році марка «Русскій воєнний корабль, іді…!» отримала звання «Найкращої воєнної поштової марки України», здобувши підтримку майже 198 тисяч громадян.