21 Травня, 2024

Українська режисерка зняла новий кліп для Дженніфер Лопес

У понеділок, 29 січня, Дженніфер Лопес випустила відео на свій ремікс на пісню «Can’t Get Enough». Новий візуал від Джей Ло та української режисерки Таню Муіньо для першого синглу з майбутнього альбому співачки This Is Me… Now містить куплет від Latto, повідомляє Billboard.

Оригінальна версія «Can’t Get Enough» вийшла 10 січня як перша спроба з довгоочікуваного дев’ятого студійного альбому Лопес, який буде випущено 16 лютого. Фільм з таким самим сюжетом режисера Дейва Мейєрса вийде на Amazon Prime Video того ж дня.

Подивитися кліп можна за посиланням на YouTube.

Таню Муіньо — українська дизайнерка, фотографка та режисерка, одеситка. Вона зняла кліпи для дуету Post Malone та The Weeknd, Cardi B, Кеті Перрі, Rosalia та інших, а ролик для Foals зняла у Києві. Передостання наразі її робота — кліп для південнокорейського співака Чонгука з гурту BTS кліп на пісню Standing Next to You. Ролик уже має понад 84 млн переглядів, повідомляє Suspilne.

Серед її перемог та нагород:

Кліп Таню Муіньо для Lil Nas X на пісню Montero переміг у трьох номінаціях премії MTV Video Music Awards 2021: «Відео року», «Найкраща режисура» та «Найкращі візуальні ефекти». Також цю роботу номінували на «Ґреммі 2022».

У 2022 році режисерка отримала дві нагороди MTV Video Music Awards за кліп As It Was, який зняла для Гаррі Стайлза.

У серпні 2023 року вона отримала премію MTV Video Music Awards 2023 за найкращу режисуру кліпу Attention для Doja Cat.