17 Травня, 2024

Названо найпопулярнішу українську виконавицю на сервісі Spotify

Відома українська артистка опублікувала новину про це досягнення у соцмережі наголосила на тому, що саме її шанувальники допомогли їй у визнанні на Spotify.

Співачку Jerry Heil було визнано найпопулярнішою серед українських виконавців на стрімінговому сервісі Spotify. Це відбулося незадовго до її участі в пісенному конкурсі «Євробачення-2024».

«Сказати, що я вражена, я вдячна, я щаслива — це так недостатньо! Дякую вам, це ви наслухали! Я просто неймовірно радію, що те, що відчуваю і пишу я, резонує в вас! Це найбільша в світі любов. А ще скажено кайфую від того, що натурально і органічно українська музика починає входити в глобальну. Дякую вам, друзі, бо ми робимо цю справу разом!», — написала артистка.

Новиною артистка поділилася на своїй сторінці в Instagram в дописі, який супроводила низкою знімків з фотосесії – на світлинах вона постала в чорній сукні з оголеними плечима і білому светрі-гольфі.

28-річна Яна Шемаєва, професійно відома як Jerry Heil, — українська співачка та авторка пісень. Вона почала свою кар’єру після запуску свого каналу на YouTube у 2012 році, публікуючи відеоблоги та музичні кавери.

Jerry Heil розпочала свою професійну музичну кар’єру в 2017 році, випустивши дебютний розширений трек «Де мій дім» з Vidlik Records. Згодом у 2019 році вона випустила сингл «#ОХРАНА_ОТМЄНА», який увійшов до п’ятірки хітів в Україні. Пізніше в жовтні 2019 року вийшов її дебютний студійний альбом #Я_ЯНА. З моменту створення її каналу на YouTube вона зібрала понад 34,9 мільйона переглядів і 395 тисяч підписників.

Jerry Heil та alyona alyona представлятимуть Україну на пісенному конкурсі «Євробачення-2024» з піснею «Teresa & Maria».