16 Травня, 2024

Українка перемогла на конкурсі Miss Eco International 2024. Фото

У неділю, 28 квітня, українка Ангеліна Усанова була коронована як Miss Eco International 2024 у готелі Triumph Luxury Hotel у Каїрі, Єгипет, повідомляє Pageant Circle.

26-річна співачка і авторка пісень перемогла понад 40 інших учасниць, щоб здобути міжнародний титул. Вона змінила торішню переможницю з В’єтнаму Нгуєн Тхань Ха. Шанталь Шмідт з Філіппін посіла друге місце, а Нікіта Дані з Канади, Фабіан Алькарде Гойя з Бразилії та Валері Авріл з Індонезії посіли третє, четверте та п’яте місця відповідно.

Цьогорічний захід став уже 9-м міжнародним конкурсом Miss Eco International. Також це була перша перемога України у конкурсі. Минулого року Ангеліна була названа Miss Universe Ukraine, потім поїхала в Сальвадор на «Міс Всесвіт 2023» і стала срібною фіналісткою конкурсу Voice For Change.

Її вражаюча сукня, що символізує війну, пошита виключно із вживаних матеріалів, адже сенс конкурсу у приверненні уваги до необхідності дбайливого ставлення до природи. Ангеліна стане послом доброї волі ООН з питань навколишнього середовища.

На запитання конкурсу «Якою ключовою якістю повинен володіти світовий лідер?» Ангеліна відповіла: «Я вважаю, що є так багато якостей, якими повинен володіти лідер: він чи вона має бути мудрим, має бути хорошим слухачем, має бути провідником до кращого майбутнього, для групи, нації, людства. Але для мене дві найбільші якості, якими повинен володіти світовий лідер, — це чеснота та здатність надавати людям сили та надихати. Я думаю, що чеснота накопичується добрими думками, добрими вчинками, тому що лідер — це взірець, він є тим, хто веде, і за ним стоїть група».

У топ-10 фіналісток увійшли представниці США (Сабріна Рамос), Аруби (Хаймерлі де Меза), Малайзії (Джессіка Гомес), Мексики (Марія Лусія Ортега Руїс) і Венесуели (Валерія Андреа Медіна Фігероа).