Після 39-річної перерви гурт ABBA  випустив новий сингл (Відео)

Після 39-річної перерви гурт ABBA випустив новий сингл (Відео)

Шведський гурт АВВА на оновленому вебсайті під назвою ABBA Voyage випустили новий сингл під назвою Don’t Shut Me Down.

This image has an empty alt attribute; its file name is GoldenHandSalon-1_H.gif

Варто додати, що під час спеціального стріму на YouTube учасники гурту аносували також новий альбом, до якого увійдуть 10 треків.

Нова платівка отримала назву Voyage. Вона вийде 5 листопада. До неї увійдуть 10 нових пісень. Група також представила ще одну нову пісню під назвою I Still Have Faith In You.

This image has an empty alt attribute; its file name is Davis-Ranch.gif

Також на підтримку нового альбому з 27 травня 2022 року в Лондоні на спеціально створеному концертному майданчику відбудеться серія шоу, в рамках яких голограми учасників ABBA з’являться на сцені разом з десятьма музикантами з групи. “Я думаю, це непогано. Ми зробили все, що могли, в нашому віці”, – сказав учасник гурту Бенні Андерссон.

 Варто додати, що про плани випустити нові пісні гурт повідомляв у 2018 і 2020 роках, а у 2016 році оголосив про плани провести голографічний тур. Через пандемію і «технічні проблеми» випуск пісень і шоу затягнулися, але тепер, імовірно, група вирішила не відкладати реалізацію планів.

This image has an empty alt attribute; its file name is East-Market-And-Resteurant.gif

Нагадаємо, що останній студійний альбом ABBA під назвою The Visitors вийшов у 1981 році. У 2018 році група у своєму Instagram повідомила про воззʼєднання. Додамо, що гурт, що складається з Бьорна Ульвеуса, Бенні Андерссона, Агнети Фельтськог і Анні-Фрід Лінгстад, здобув міжнародну популярність у 1974 році після перемоги на «Євробаченні» з піснею “Waterloo” — у 2020 році глядачі визнали її найкращою в історії пісенного конкурсу.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *