Пекар із Франції приїхав в Україну врятувати дівчину, з якою познайомився в інтернеті

Пекар із Франції приїхав в Україну врятувати дівчину, з якою познайомився в інтернеті

Пекар із Франції приїхав на Запоріжжя і йшов по мінному полю, щоб урятувати від війни дівчину, з якою познайомився в інтернеті. Утім, та йому відмовила. Про це пише Волонтерський центр “Паляниця”.

This image has an empty alt attribute; its file name is YF8h-6_Jeg6B8fzJD7NQODXTb0jjMywL6N0HSBWM5PnBAYu_PQ4P2PZc6o-6CPaQtOZamtSK8q0OKbkLhWUbq890axDbK_eVbNovUvTN=s0-d-e1-ft
This image has an empty alt attribute; its file name is small.png

“Він листувався з дівчиною з Василівки. І чотири дні тому поїхав її виручати та спробувати забрати її з собою до Франції… Пройшов польський кордон. Приїхав до Запоріжжя. Дістався майже Василівки та пішов. Полем. Як потім виявилося, мінним. Він перетнув мінне поле і на виході його зловили українські військові”, — йдеться у повідомленні центру.

This image has an empty alt attribute; its file name is Run-Direct-1_B.gif

Коли зателефонували дівчині, до якої йшов пекар, вона розпитала, чи все з ним гаразд, і попросила відправити його до Львова — виїхати до нього вона не збиралася, просто “трохи динамила хлопця”.

This image has an empty alt attribute; its file name is Kolesnikov-Trucking-Banner.jpg

“Виявилося, що він пекар. І завтра ми домовилися, що після нашого волонтерського штабу ми відвеземо його на пекарню “Урожай”, де він зробить заміс хліба на основі його досвіду. Там ми йому знайдемо нормальну наречену. А ще він обіцяв нас навчити пекти круасани”, — додали у волонтерському центрі.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *