В Україні запустили портал для збору доказів воєнних злочинів Pосії

В Україні запустили портал для збору доказів воєнних злочинів Pосії

Міністерство юстиції спільно з іншими органами влади запустили спеціальний портал, який необхідний для збору доказів воєнних злочинів російської федерації.   Про це інформують на сторінці міністерства у Фейсбуці.

This image has an empty alt attribute; its file name is small.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Run-Direct-1_B.gif

У повідомленні йдеться, що за 20 днів війни Україна зазнала численних втрат: тисячі наших співвітчизників вже ніколи не побачать своїх рідних та не зможуть повернутися до своїх домівок, російські війська знищують нашу інфраструктуру, стратегічні об’єкти, руйнують цілі міста.

“За все це ворог мусить бути покараним та понести відповідальність. Ми запустили портал, де збиратимемо всі докази злочинів окупанта на нашій землі. Усі вони будуть використані в Міжнародному кримінальному суді в Гаазі”, – ідеться в повідомленні.

This image has an empty alt attribute; its file name is Tanya-Lovely-Village-Financial-Group-1_B.jpg

Також Мін’юст закликав людей надсилати інформацію, якщо вони стали свідками бойових дій ворога у регіонах України, насилля, диверсій тощо. “Чим більше доказів зберемо, тим значніше це поглибить покарання агресора, наблизить нашу перемогу та поверне справедливість”, – додали у міністерстві.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *