На церемонії Оскар показали ролик про Україну

На церемонії Оскар показали ролик про Україну

This image has an empty alt attribute; its file name is VSP-Transport-B_H-1024x141.jpg

На церемонії вручення премії “Оскар-2022”, яка відбулася в ніч із 27 на 28 березня, вшанували жертв війни в Україні хвилиною мовчання. Всередині церемонії американська кіноакадемія показала ролик зі словами на підтримку України. Про це пише телеканал 24.

This image has an empty alt attribute; its file name is small.png

В останній частині промови закликали підтримувати Україну будь-яким способом. Проте, слід зазначити, що війною вторгнення росії названо не було, лише “конфліктом”.

This image has an empty alt attribute; its file name is Run-Direct-1_B.gif

“Ми хотіли б хвилиною мовчання продемонструвати нашу підтримку народу України. Хоча кіно для нас є важливою нагодою висловити нашу людяність під час конфлікту, реальність така, що мільйони сімей в Україні потребують їжі, медичної допомоги, чистої води та екстрених служб. Ресурсів мало, і ми разом, як глобальна спільнота, можемо зробити більше. Ми просимо допомогти Україні будь-яким способом. Стоїмо поряд з Україною. Ми просимо вас підтримати Україну всіма можливими способами. #StandWithUkraine”, – йдеться у відео.

Варто також додати, що Міла Куніс зі своїм чоловіком Ештоном Кутчером, які зібрали 35 мільйонів доларів для України, стали гостями Оскару-2022. Мілі випала щесть виступити на сцені, де та мимоволі згадала про Україну.

This image has an empty alt attribute; its file name is Alek-Petrov-1_B-UA.jpg

“Нещодавні глобальні події змусили багатьох із нас почуватися спустошеними. Проте, коли ви бачите силу та гідність тих, хто зіткнувся з таким спустошенням, неможливо не захоплюватися їхньою стійкістю”, – сказала Міла Куніс, маючи на увазі Україну та її народ.

Свою підтримку Україні висловили також інші зірки Голлівуду, додавши до традиційно суворого дрес-коду заходу елементи в кольорах українського прапора.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *