Популярна в Україні мережа домашньої кухні відкриває магазин у США

Популярна в Україні мережа домашньої кухні відкриває магазин у США

Луцька мережа закладів домашньої кухні «Галя Балувана», яка є популярною у багатьох містах України, відкрила у Філадельфії свій перший американський заклад під брендом MultiCook, пише The New Voice of Ukraine.

Про це повідомили в Українській раді торгових центрів (УРЦ).

«Ми раді оголосити про відкриття нашої першої американської локації, — сказав співзасновник мережі Володимир Матвійчук. — Наші улюблені українські продукти тепер доступні в Сполучених Штатах, на що багато хто з вас так довго чекав».

Франшиза MultiCook має понад 100 партнерів у 25 країнах, причому найшвидше вона розвивається в Польщі.

«Галя Балувана» раніше оголосила про плани розширити свої локації MultiCook до 300 магазинів у Європі до 2023 року з комісією за франшизу в розмірі 4000 євро (4400 доларів) та мінімальними інвестиціями в магазин у розмірі 35 000 євро (27 500 доларів).

Заснована у 2019 році в Луцьку, де працює 14 фірмових точок, мережа налічує близько 700 франчайзингових магазинів по всій Україні.

Володимир Матвійчук та Олександр Теліга володіють компанією «Готуємо вдома», чистий прибуток якої у 2022 році збільшився в 3,5 рази до 14,9 млн грн ($395 тис.), повідомляє Opendatabot.