Долучайтеся до Мітингу на підтримку України у Сакраменто 24 лютого 2024 року

Долучайтеся до Мітингу на підтримку України у Сакраменто 24 лютого 2024 року

Цієї суботи, 24 лютого, виповниться два роки з дня повномасштабного вторгнення російських військ на українську землю. Висловити свою солідарність із народом України, взяти участь у демонстрації та культурних заходах ви зможете на Мітингу на підтримку України у Сакраменто.

Вже два роки триває жорстока російська агресія, яка охопила всю країну, призвела до великої кількості жертв і руйнувань, змусила мільйони залишити свої домівки. І вже десять років триває війна, яка є черговим історичним та екзистенційним випробуванням мужності, патріотизму та прагнення народу України до свободи й незалежності.

Україна стоїть – і обов’язково вистоїть, але її народу потрібна постійна допомога світових союзників, а також підтримка діаспори.

другі роковини великої війни запрошуємо вас долучитися до Мітингу на підтримку України у Сакраменто, який відбудеться 24 лютого 2024 року у столиці Каліфорнії. Приходьте на цей важливий захід солідарності, щоб продемонструвати підтримку народу України та єднання українців у всьому світі.

  • Дата та час: 24 лютого 2024 року, 16.30-19.00 (4.30PM-7PM)
  • Місце: Капітолій штату Каліфорнія, 1315 10th Street Sacramento, CA 95814

Спікерами мітингу стануть Генеральний консул України Дмитро Кушнерук, генерал-майор штата Каліфорнія Метью Біверс, активісти та громадські лідери.

Протягом заходу можна буде взяти участь у мирній демонстрації, підписати петиції до Конгресу Сполучених Штатів із закликом надати підтримку Україні, написати листи до українських захисників та захисниць, які борються на фронті, взяти участь у флешмобі солідарності та культурних заходах, а також поласувати стравами української кухні.

Чекаємо на вас!