Світові зірки підтримують Україну (Фото)

Світові зірки підтримують Україну (Фото)

Воєнні дії в Україні тривають і щодня на своїй приватних сторінках у соцмережах світові зірки висловлюють підтримку українському народові.

Так, сьогодні відомий письменник Стівен Кінг опублікував у своєму Twitter фотографію, на якій він позує у футболці із написом “I stand with Ukraine”.

“Я зазвичай не викладаю свої фото, але сьогодні – це виняток!” – підписав Стівен.

Відома канадська акторка та режисерка українського походження Кетрін Винник теж підтримує Україну. Дівчина чи не щодня публікує фото із Києва, де вона побувала минулого року та пише, що “ми дуже миролюбна нація і ми не заслужили цієї війни”.

Популярна співачка Дуа Ліпа теж відзначилась. Дівчина опублікувала пост, в якому написала, що “цілий світ підтримує цю могутню державу (Україну, – авт.), яка бореться за свободу та демократію”.

Відома співачка Шер у своєму Twitter теж розповіла усім свою позицію. “Ми повинні допомогти Україні, – написала вона. – Брати і сестри, диктатори впродовж усю історію створювали маленькі нації і чим більше вони їли, тим голодніші вони були… Не можна дозволити путіну пожирати дві країни”.

This image has an empty alt attribute; its file name is Tanya-Lovely-Village-Financial-Group-1_B.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is small.png

Американський актор та кінорежисер, лауреат премії «Оскар» Шон Пенн, який знімає фільм про мужність українського народу, встиг висловити своє думку про те, що відбувається.

This image has an empty alt attribute; its file name is Alek-Petrov-1_B-UA.jpg

Так, газета The Hill опублікувала статтю, в якій він говорить про те, що путін робить найжахливіш помилку для усього людства. “Україна – це кінчик списа для демократичних обіймів мрії… Президент Зеленський і український народ піднялися як історичні символи мужності та принципів”, – сказав Пенн у заяві.

Лідер американського гурту Gogol Bordello опублікував відео на своєму офіціальному сайті в якому музикант, лідер гурту Євген Гудзь, звернувся до українського народу українською мовою. “Шановні українські захисники, усі ті, хто вийшли захищати Україну від цих тупих, позорних, зазомбованих неадекватних загарбників, яким ще не зрозуміло, що психологічна стійкість – це національна українська риса, яка назавжди на українському загальнонаціональному хард-драйвові і через цю рису перемога за Україною. Кожному з вас глибока вдяка! Слава Україні!” – сказав він у відео.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is VRS-Eexpress-ADV2.jpg

Більше цікавих та корисних новин шукайте на сайті UADiaspora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *