В Україні військовозобов’язаним заборонили виїжджати за межі районів та областей

В Україні військовозобов’язаним заборонили виїжджати за межі районів та областей

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний заявив, що призовники та військовозобов’язані, які планують виїхати за межі районів і областей, повинні отримати дозвіл територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, пише Ukrinform.

Про це Залужний повідомив у Facebook.

“Шановні громадяни – призовники та військовозобов’язані! Нагадую, триває війна. Ви потрібні своїй державі! Всі, хто досі не стоїть чи не поновився на військовому обліку, мають це зробити. Ті з вас, хто планує виїзд за межі своїх районів та областей, мають взяти дозвіл у ТЦК”, – сказав він.

Водночас Залужний додав, що військове командування не давало жодних вказівок щодо недопущення пересування людей.

У Генштабі ЗСУ раніше повідомляли, що військовозобов’язаним, призовникам і резервістам забороняється залишати місце проживання без дозволу начальника відповідного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

При цьому, за потреби, у територіальному центрі можна буде отримати дозвіл на термін від 30 днів до одного року.

Після публікації інформації щодо необхідності брати дозвіл на виїзд за межі районів та областей Генштабу довелося кілька раз давати роз’яснення на прохання громадян України, які вирішили, що тепер військовозобов’язаним та призовникам зовсім заборонять пересуватися країною.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *