Журнал Time присвятив обкладинку та статтю Головнокомандувачу ЗСУ

Журнал Time присвятив обкладинку та статтю Головнокомандувачу ЗСУ

Журнал Time присвятив обкладинку нового номера та статтю Головнокомандувачу Збройних Сил України генералу Валерію Залужному.

Про це видання повідомило у Twitter. Клікніть, щоб подивитися обкладинку.

Також стаття про Валерія Залужного вийшла на інтернет-порталі Time та у журналі під заголовком «Всередині українського контрудару, який переломив хід війни».

Раніше Головнокомандувач потрапив до списку найвпливовіших людей 2022 року за версією цього журналу.

Як зазначає видання, «коли писатиметься історія війни в Україні, Залужному, мабуть, буде відведено помітну роль. Він був частиною українського керівництва, яке витратило роки на перетворення збройних сил країни з незграбної радянської моделі на сучасну бойову силу. Загартований роками битв із Росією на східному фронті, він був одним із представників нового покоління українських лідерів, які навчилися бути гнучкими та делегувати рішення командирам на місцях».

«Його наполеглива підготовка напередодні вторгнення та продумана тактика бою на ранніх етапах війни допомогли країні відбити натиск росіян. “Залужний виявив себе як військовий розум, якого потребувала його країна, — написав американський генерал Марк Міллі для TIME у травні минулого року. — Його керівництво дозволило українським збройним силам швидко адаптуватися до дій на полі бою проти росіян”», — йдеться у статті. Прочитати її можна за посиланням.

У квітні журнал Time присвятив обкладинку свого нового номера та статтю керівництву президента України Володимира Зеленського під час протидії російській агресії, а у липні обкладинку та статтю в номері було присвячено першій леді Україні Олені Зеленській.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *