Легендарний тенор Андреа Бочеллі прихистив глухого та пораненого українського пса

Легендарний тенор Андреа Бочеллі прихистив глухого та пораненого українського пса

Про добрий вчинок тенора розповів у соцмережах депутат Київради Олесь Маляревич.

Два місяці тому всесвітньо відомий тенор Андреа Бочеллі поділився емоційним листом у соціальних мережах, який було присвячено Шопену — сімейному собаці, який помер після одинадцяти років спільного життя. Його втрата була великим болем для родини тенора. Але тепер вони привітали нового чотирилапого друга.

За плечима пса Джека з України — минуле, сповнене страждань. Його врятував депутат Київської міськради Олесь Маляревич разом зі своїм другом Юрієм Федоренком у Куп’янську.

«Дива трапляються навіть в темні часи. Саме диво трапилось із собакою по імені Джек, який жив в місті Куп‘янськ, опинився в окупаціі, майже втратив слух внаслідок вибухів, мав невелике осколкове поранення на спині, але зберіг свою природню доброту, любов до людей, міцний характер та віру в найкраще», — написав депутат у своєму Facebook.

Коли собаку побачив американський друг Олеся, він одразу запропонував знайти псу безпечний дім. І знайшов — так почався шлях Джека до Італії, до сім’ї Андреа Бочеллі. А ось і сам тенор із своїм новим другом.

Пса привезли до Києва, де його прооперували, видаливши осколок з рани на спині, а потім допомогли відновитися. Завдяки волонтерам собака дістався Італії.

«Дякуємо сім’ї Бочеллі за велике серце та доброту! Бажаємо Джеку нового щасливого життя! Нам всім перемоги! Добро переможе❤️», — додав Маляревич.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *